Meny
 

Bygga ut?

Vi har fler spännande nyheter!

 

Vi önskar bygga ut med 4500kvm.

Arbetet med en fortsatt utveckling går vidare och under hösten och fram till jul har och kommer det att hända flera spännande saker i Mirum Galleria

 

Ombyggnationen av Ica Kvantum har pågått under hela sommarperioden  och långt in på hösten. Sedan börja av november är man nu helt klar och vi har fått en helt ”ny” butik som är betydligt bättre än tidigare. Den blev såå bra,  mycket mera synlig och  transparent  och inte minst kundvänlig med ett riktigt bra kundvarv. Vi märker också att kunderna börjat upptäcka att detta är en matbutik i toppklass och för varje vecka ökar nu försäljningen.

 

I börja av november  öppnade en ny restaurang med en asiatisk buffé som slår det mesta. Sisi Restaurang finns i restaurangtorget på övre plan och har redan blivit mycket populär. De har lyckats skapa en trevlig restaurangmiljö och deras stora matutbud  och kvalité ligger i toppklass.

Restaurangen är verkligen värt ett besök.

 

Samtidigt har Richards bar& kök byggt om och  ändrat sitt lunchutbud med massor av god mat med fokus på medhavsinspirerad mat .

 

Den tredje restaurangen på restaurangtorget Star&Stripes har fokus på husmanskost och är en komplett sportsbar.

 

I direkt anslutning till dessa restauranger finn 58grader&Café som erbjuder grekisk mat och dryck i trevlig cafémiljö . Tillsammans erbjuder nu dessa 4 restauranger en näst intill komplett matutbud på en och samma ställe.

 

Till 1:a  advent  kommer även ett av marknadens bästa bilmärken, Mercedes att öppna ett  häftigt showroom vid den nedre entrén. Det är Olofsson Auto som gör en unik satsning och skapar bilinspiration med klass och de kommer att finnas på plats  under minst de kommande 4 månaderna.  

 

Några av er har säkert hört att vi gått in med en förfrågan till Kommunen om att få bygga ut med 4500kvm. Det vi vill är att bygga en påbyggnad på plan 4:a. Här pågår en konkret dialog med en aktör och om vi får ett positivt svar från kommunen så  går vi vidare i den dialogen.

 

Nästa uppdatering av information avseende vår framtidsatsning görs i januari-februari 2017

 

 

För mer information, var vänlig och kontakta

Peter Löfquist, Center Manager, tel +46 11 14 70 67

 

Mirum Galleria  ägs sedan 1 juli  2014 av Olav Thon Property.

Thon Property AB är en del av Olav Thon Gruppen som äger och förvaltar totalt 107 köpcentrum i Norge och i Sverige. Thon Property AB har i dag ansvaret för det Svenska egendomsbeståndet som än så länge består av tio köpcentrum och ett hotell.

Vi har fler spännande nyheter.