Meny
 

Pressmeddelande

Norrköping får ny vårdcentral i unik miljö

 

Läget är unikt och lättillgängligt när Mirum vårdcentral öppnar i Mirum Galleria. Här kommer erbjudas ett brett utbud av sjukvårdstjänster och patienter från hela regionen välkomnas när det står klart sommaren 2018. Bakom den nya vårdcentralen står specialistläkare Kais Mahod.

 

Ändamålsenliga lokaler på 850 kvadratmeter byggs i gallerian och kommer att inrymma distriktsläkarmottagning, sjuksköterske- och distriktssköterskemottagning, astma- och diabetessjuksköterska. Dessutom tillkommer laboratorium för provtagning, kurator/leg. psykoterapeut och fotsjukvård.

 

– Mirum Vårdcentrals etablering är resultatet av en utvecklingsprocess där fokus ligger på att ge besökare ett komplett och förstklassigt serviceutbud. Mirum Galleria har ett starkt och varierat utbud av butiker och genom att komplettera med starka aktörer inom vård och hälsa så utvecklar vi gallerian för den moderna konsumenten enligt Peter Löfquist som är centrumchef på Mirum Galleria.

 

– Redan idag finns ett mycket uppskattat serviceutbud i Mirum, med bland annat ett modernt gym för hela familjen, apotek, bibliotek och veterinär. Vi strävar efter att uppfylla våra gästers behov och efterfrågan är stor på lättillgängliga vårdalternativ, säger Peter Löfquist.

Mirum Vårdcentral drivs i privat regi och har avtal med Region Östergötland. När Vårdcentralen står klar kommer den att ha cirka 20 undersökningsrum och plats för mer än 10 000 listade patienter. Planerad invigning sker sommaren 2018.

 

– När vi sökte efter lokaler för vår etablering låg fokus på att hitta en hyresvärd som tänker långsiktigt, professionellt och behovsanpassat. Allt det finns i Mirum Galleria. Vårt mål är att erbjuda patienter hög tillgänglighet och hög kvalitet. Nu bygger vi en vårdcentral som är modern och anpassad för att möta patienternas behov, berättar Kais Mahod, verksamhetschef på Mirum Vårdcentral.

 

Kort om Mirum Galleria
Mirum är latin och betyder överraskande. Mirum Galleria har ett utmärkt läge i Norrköping och regionen. Med 45 500 kvm handelsyta och ett 60-tal butiker plus kontor är det strategiskt beläget där Söderleden möter E22.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Löfquist, Centrumchef, Tel +46 11 14 70 67
Kais Mahod, Verksamhetschef, Tel +46 735 85 13 70