Meny
 

Samir & Viktor

Välkommen till Mirum i morgon lördag!

Samir och Viktor är nu på väg i sin ”världens snabbaste turné” och vi får se dem på scenen i Mirum lördag kl 15. För att alla skall få plats att se Samir & Viktor när de kommer hit så kommer de att göra sitt framträdande utomhus vid Mirums Övre entré.

Hållpunkterna är följande: - Ca 14:15 Signering inne på scenen vid Lindahls på övre plan - 15:00 Framträdande på scenen utomhus. Övre entrén mot Hagebygatan.

Vi uppmanar dig som har möjlighet att gå, cykla eller åka kollektivt. För dig som åker bil till Mirum så rekommenderar vi vårt parkeringshus med infart från Lidaleden där du parkerar inomhus som lätt tar dig till båda scenerna.

Eftersom artisterna har ett tight schema så anar vi att det kan bli så att alla inte hinner komma fram till signeringen, vi hoppas på förståelse för det. Samir & Viktor skall ta sig till flygplatsen för att lyfta med helikopter och ta sig till Kosta i Småland. Ett tips är att stå på Mirums takparkering och vinka till helikoptern när de ger sig av från flygplatsen.

Kom i god tid för att vara med och se Samir och Viktor på världens snabbaste turné! Passa på att njuta av en fika och ta en shoppingrunda.

 

Läs pressmeddelande om turnén.

 

Samir & Viktor