Meny
 

Superhjältarna intar Mirum!

marvel

Spiderman, Iron Man, Thor, Hulk & Captain America - LIVE i Mirum Galleria! Den 26 maj kommer superhjältarna med sin turnébuss för att göra en fantastisk show med superljud och coola filmlåtar. De går på scenen kl 13.00.

En ny och stor produktion med fem kända världsnamn ser nu dagens ljus i Danmark och Sverige. I samarbete med Marvel Entertainment har Förenta staterna, Nordic Event Company, kunnat erhålla licenser och exklusiva rättigheter till världens mest kända tecknade TV och filmfigurer i hela Skandinavien.

 

Det är inget mindre än en sensation när fem figurer The Amazing Spider-Man, Hulken, The oövervinnerlig Iron Man, The Mighty Thor och soldaten Captain America kommer i sin turnébuss för att göra sitt framträdande på den svenska scenen.

 

Det här är en produktion med flera bakgrunder och en ljudproduktion med superljud, och coola filmlåtar.

 

En halvtimme före showen börjar musik från Spider-Man och Avengers-filmerna värma upp och en nedräkning börjar som om du var på en boxnings match.

 

En fantastisk show med en dansk konferencier som säkert styr publiken under hela evenemanget. Spider-Man, Hulken, Iron Man, Thor & Captain America är mer än häftiga när de går på scenen och presenteras en efter en med musik från bland annat AC/DC.

 

Efter presentationen får barnen chansen att komma nära sina idoler och hälsa på oövervinnliga hjältarna, kom ihåg att ta med en kamera så att du kan ta bilder tillsammans med hjältarna en efter en. Utöver detta finns också klassificerade kort med en bild av alla 5 superhjältar som delas ut till alla barn.

 

Ta chansen att träffa dina Superhjältar på Mirum Galleria.

 

Detta event har inte samma arrangör som den stora utställningen i Marvel Avengers S.T.A.T.I.O.N på Östgötaporten i sommar men vi rekommenderar såklart ett besök där också.

Bli en del av äventyret Läs mer här:https://www.avengersstation.se/

Norrköping 1 juni – 31 augusti 2018